Dagbok 2022

22.02.2022

Furu Prinsess

Godt Nytt År

 

Da rakk det å bli Februar før jeg fikk skrevet mer på siden her. Dagene har blitt merkbart lengre og hestene og jeg gjør mer i lengre økter igjen ute. Og det er så godt å endelig ha litt lengre dager.

Savnet etter Mon Ami er enda ganske stort. En sånn hest møter man en gang i livet. Men vi har da noen igjen her enda, og de krever sitt heldigvis. Jeg må ut og jobbe med dem, og smått om sen kjenner jeg at gleden er på vei tilbake i arbeidet med dem. Det tar tid å komme seg etter at jeg ble så syk i juli kort tid etter at Mon Ami ble borte.

Jeg har kjøpt meg en ny hest, eller ponni da. Shetlandsponni som heter Furu Prinsess. Hun er innkjørt både enbet og i tospann. Her blir det enbet. Og kanskje blir hun bedekket til våren. En av Norges beste oppdrettere bor og driver gård her i Oppdal, så vi får se hva som skjer. 🙂

Nå satser jeg mot et nytt år, vi får se hva fremtiden bringer.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.01 | 13:21

Ja, det kommer til å tid for oss å komme til noen form for normal uten henne. Vi regner jo tiden i før og etter Rakel her hjemme.

...
23.01 | 15:39

Så trist med Rakel. Kondolerer. Man blir så ufattelig glad i disse fantastiske dyrene som vi er så heldige å få ha hos oss.

...
29.10 | 09:40

Han er 21 år nå, og vi har hatt ham i ni år.

...
01.09 | 19:07

Ginger var min første ponni for 13-14 år siden når han kom fra Tyskland 💖 elsker å se at han fremdeles har det bra <3

...
Du liker denne siden